Politica de Confidentialitate

 

La vergeturi.ro, confidenţialitatea vizitatorilor noştri este foarte importanta pentru noi. Această politică de confidenţialitate descrie diferitele tipuri de informaţii cu caracter personal, care este primit şi colectat de către agenţii de publicitate şi site-ul nostru, o terţă parte www.vergeturi.ro, precum şi informaţii cu privire la modul în care aceasta este utilizată şi modul în care noi şi agenţi noştri de publicitate proteja informaţiile dumneavoastră.

Fisierele Log (Log Files)

Ca majoritatea alte site-uri, vom colecta şi de a folosi datele conţinute în fişierele jurnal generate pe serverul nostru, atunci când vizitatori vin la site-ul nostru. Informaţiile cuprinse în fişierele jurnal include adresa dumneavoastră IP (Internet Protocol), detalii cu privire la ISP (Internet service provider), browser-ul folosit pentru a vizita site-ul nostru (cum ar fi Internet Explorer sau Firefox), în timp ce a vizitat site-ul nostru şi care paginilor vizitate pe site-ul nostru. Informaţiile pe care le colectăm sunt folosite pentru evaluarea noastre interne şi pentru a înţelege modul în care interacţionează cu vizitatorii site-ul nostru. Aceasta este folosită în principal pentru a îmbunătăţi conţinutul site-ului nostru Web şi nu este folosit pentru a colecta informatii personale despre vizitatori. Vom folosi google analytics pentru a colecta aceste informatii, pentru mai multe informatii click aici>

Cookies-urile şi Web beacons

Noi folosim, de asemenea, reclame, o terţă parte www.vergeturi.ro. Partenerii noştri de publicitate include Google Adsense. Unele din aceste agenţii de publicitate pot utiliza tehnologii cum ar fi cookies si web beacons atunci când faceţi publicitate pe site-ul nostru, care va trimite, de asemenea, aceste agenţii de publicitate informaţii, inclusiv adresa de IP, ISP-ul, browser-ul folosit pentru a vizita site-ul nostru şi, în unele cazuri, dacă aveţi instalat Flash. Aceasta este în general utilizat pentru scopuri de geo-orientare sau care prezintă anumite reclame bazate pe anumite site-uri vizitate.

Pin It on Pinterest

Share This

Ce sunt vergeturile?

Vergeturi au fost si vor mai fi in continuare o mare problema in viata multor persoane. Cum poti scapa de ele?

 Introdu adresa te de email in campul de mai jos si apasa pe "Afla mai multe!"

You have Successfully Subscribed!